Show Menu

Latest news

Royal Wootton Bassett Infant School

October 15, 2018

The first phase of replacement classroom works is nearing completion with the unveiling of the new ‘tree-house’ library designed to make reading more fun, particularly for boys. Clad in charred timber and profile sheet cladding with galvanised metalwork it is intended to have an abstract / home-made appearance which contrasts with the more traditional building elevations to the high street and conservation area. The building will be connected to the main classroom block via a bridge link improving accessibility on a challenging sloping site.

Client – Wiltshire Council

Contractor – Bray and Slaughter

 


Return to News

Latest Tweets

Follow on Twitter | LinkedIn | Instagram

Recent Articles

May 16, 2022
ISBA Conference

March 8, 2022
We are hiring.

January 6, 2022
NVB Appoints Landscape Director

Archives

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013